Menu

Relatietherapie en datingbureau

Relatietherapie

Als relatietherapeute werk ik al jaren met koppels en echtparen die moeilijkheden binnen hun relatie ondervinden. Soms is een gesprek al voldoende, maar het komt ook voor dat ik koppels voor een langere tijd behandel.

Het mooiste aan mijn werk zijn de succesverhalen. Het heeft zo veel voldoening om stellen tot elkaar te zien komen. Dat een stel besluit bij elkaar te blijven, terwijl dat eigenlijk onmogelijk leek.

Ik heb mijn eigen behandelplan ontwikkeld en deze is zeer effectief gebleken. Maar dit kan ook betekenen dat stellen soms de conclusie moeten trekken dat het juist beter is om zonder elkaar verder te gaan. Ook dat is onderdeel van mijn werk.

Datingbureau


Sinds 4 jaar heb ik ook een datingbureau. Inmiddels heb ik behoorlijk wat singles die ik aan elkaar koppel en uiteraard regel ik ook de dates. De afgelopen jaren heb ik veel mensen met succes gekoppeld en de eerste zijn zelfs al getrouwd! Dat zijn dingen waar ik echt heel blij van kan worden. Het is dankbaar en bovendien ook heel leuk werk!

Als jij je inschrijft bij mijn datingbureau dan gaan we samen in gesprek. Ik moet jou natuurlijk goed kennen voordat ik je kan koppelen. En uiteraard wil ik weten naar wie jij op zoekt bent.

Dan ga ik voor je aan de slag!