Menu

Welke datingsite past het beste bij jou?

Lukt het je maar niet om de ware liefde op straat of in de kroeg tegen te komen? Geen zorgen, heel veel mensen vinden tegenwoordig de liefde op het internet. Er zijn namelijk tientallen goede datingsites en -apps waar je nieuwe mensen op kunt ontmoeten. De meeste mensen die gebruik maken van een datingsite zijn op zoek naar een serieuze relatie en dit maakt het een stuk makkelijker om de juiste partner te vinden. Maar welke datingsite past nu het beste bij jou? 

Veel verschillende datingsites

Tijdens de coronacrisis maakten we met z’n allen massaal gebruik van datingsites en -apps. Want hoe moest je anders een nieuwe partner of scharrel ontmoeten? De laatste jaren zijn er ontzettend veel nieuwe datingsites bijgekomen. Eerst leken ze allemaal een beetje op elkaar, maar nu bestaat er een grote diversiteit in sites en apps. Er is voor iedereen een juiste datingsite. Of je nu op zoek bent naar dating voor hoger opgeleiden of 50+, er bestaat een specifieke site voor.

Bovendien zijn sommige datingsites volledig afhankelijk van advertenties en kun je deze dus gratis gebruiken. Maar het is ook mogelijk om een betaald premium-account te nemen waarbij je gebruik kunt maken van meerdere services.

Beste datingsites van Nederland

Nu vraag je je misschien af: wat is de beste datingsite voor mij? Aangezien er zoveel aanbod is, is het lastig om te bepalen welke site je het beste kunt gebruiken. Wij zetten de top 3 beste datingsites van Nederland en België op een rijtje. 

Lexa

Lexa is een van de populairste datingsites van Nederland, dit komt vooral door de vele reclame die voor het platform wordt gemaakt. Lexa heeft erg veel profielen waardoor de kans op het vinden van een nieuwe partner erg hoog ligt. Je kunt eenvoudig singles in je regio vinden, omdat je kan filteren op locatie.

Parship

Ook Parship is erg bekend in Nederland en België. Ze noemen zichzelf de datingsite voor serieuze relaties. Ze geven zelfs aan dat 1 op de 3 mensen er een partner vinden. Dus ben je niet op zoek naar iets serieus? Dan is dit wellicht niet het platform voor jou. 

Happy Pancake

Ken je Happy Pancake al? Op deze datingsite kun je 100% gratis daten. Je hoeft dus geen premium-account aan te maken om van diverse voordelen te genieten. Met een gratis account kun je alles, maar je moet wel rekening houden met de advertenties op de site.